Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Josephvol.2 napisał:
jasta102 napisał:
Klatki dla polaczkow ze stali zbrojonej fi 25 to najlepsze rozwiązanie

Janek jak możesz tak nisko oceniać lud z którego sam pochodzisz, przecież rozebraliby i sprzedali na złom....

może za mało empatii okazałem
korekta
klatka ze stali obowiązkowo
ale
w klatce po dwóch z możliwością zakupu 0,5 litra łyski, kartonu mleka, słoika ogórków i kawałka ciasta
żeby choroby morskiej nie dostali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Dariusz S
(dreamstars)
Początkujący
A co to jeden armator pływa do szwecji ? Olać stenę to szybko po rozum wrócą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
dreamstars napisał:
A co to jeden armator pływa do szwecji ? Olać stenę to szybko po rozum wrócą.
Jasne,olac ich. Zachcialo im sie Polakow dobrych manier uczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
I bardzo dobrze prezeciez kazdy wie ze polaczki zachowuja sie na promach gorzej od swin. Ja uwazam ze nie tylko podpisy powinny byc ale specjalne klatki dla polaczkow zamiast kajut a dla polskich kobiet zakaz wyuzdanych strojow przypominajacych dziwki bardziej niz kobiety z calym szacunkiem dla tych pierwszych !
Nie ma co ukrywac polaczki dzisiaj to wielkie zagrozenie dla europy mam nadzieje ze muzulmanie niedlugo naucza polaczkow- biedaczkow zasad moralnosci !

Jaka kurwina musi z Ciebie byc tchorzliwa ze potrafisz sie tylko pruc na forum a w realu spierdalalbys pod komende wolac : "pomocy"!!!
Suka blać!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
do Ignaszak!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr K
(master_of_yacht)
Wiking
Hejt do cwaniaka ktory hejtuje wlasnych ziomkow....czyli ...
Do Andrzeja Andrzejewskiego - gdy ty bedziesz plynol Stena to mam nadzieje, ze odrazu profilaktycznie zamkna cie w klatce bo przeciez polaczek jestes.....prooooosze jaki nie polaczek jestes ... pewnie nalezysz do tych polaczkow ktorzy to sa bardziej szwedzkimi szwedami niz sami szwedzi czy norwegami niz norwegowie...albo ty moze jakis hamerykanski jestes....z jakiejs lepszej gliny. No coz zawsze istnialy gnidy ktore sraly we wlasne gniazdo.... Ja np pamietam jak to w klubie "Albatros" w Swinoujsciu byl zakaz dla szwedow bo nie potrafili sie zachowac.....
Za to jak nazwales polskie kobiety powinienes dostac po gebie...mam nadzieje, ze jakis twoj kolega ktory cie zna wpierdoli ci za to. Mam nadzieje, ze juz zadna polka NIGDY ci nie da pociupciac za te obrzydliwe slowa pod ich adresem......zreszta pewnie itak zadna ci nie daje i dlatego tak polek nienawidzisz..... tak to jest gdy buraczysko wyjedzie na kilka lat za granice.....wtedy zapominaja kim sa i skad pochodza lecz gdy arab zerznie ci dupsko zamiast jakiejs kozie to bedziesz wolal rodakow o pomoc.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
" Paweł ignaszak • 5 godzin temu

I bardzo dobrze prezeciez kazdy wie ze polaczki zachowuja sie na promach gorzej od swin. Ja uwazam ze nie tylko podpisy powinny byc ale specjalne klatki dla polaczkow zamiast kajut a dla polskich kobiet zakaz wyuzdanych strojow przypominajacych dziwki bardziej niz kobiety z calym szacunkiem dla tych pierwszych !
Nie ma co ukrywac polaczki dzisiaj to wielkie zagrozenie dla europy mam nadzieje ze muzulmanie niedlugo naucza polaczkow- biedaczkow zasad moralnosci ! "

To nie moje slowa kolego tylko parowy ktora pruje sie na tym forum bezkarnie od kilku lat.

Poczytaj dokladnie komentarze Piotrze K zanim pocisniesz nie tam gdzie trzeba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr K
(master_of_yacht)
Wiking
andrzej, ja chetnie sie z toba spotkam, bo widze, ze skaczesz do rodakow ktorzy ci zwrocili uwage, ze jestes niegrzecznym chlopcem z niewypazona geba. Staniesz do walki z mezczyzna twarza w twarz skoro mowisz ze ktorys tam by spierdalal...ja chetnie zalicze jeden dodatkowy trening w tym tygodniu ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jeszcze jak Norwegi ogłupiejo i karzo na granicach podpisywać, rze sie po pijaku nie bendzie jezdzić i czytac co na znakach napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
Na trening moge sie z Toba spotkac w kazdej chwili! To po pierwsze.
Po drugie - zacznij czytac ze zrozumieniem i zjedz myszka na sam dol i zobacz kto pojechal rodakom i komu pojechalem za to po gaciach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok